XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man bygger stoppade möbler


Stoppade möbler är någon typ av möbler som har klädseln på den, såsom soffor, stolar och bänkar. Stoppade möbler har ofta någon typ av kudde, stoppning, ram och fjädermekanism. Den kuddar, stoppning och våren lägger till stöd och tjocklek till stoppade möbler. Ramen är strukturen av möblerna, medan klädseln är yttertyget.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av stoppade möbler som du vill bygga. Erhålla lämplig ram från en timmer eller möbler leverans butik, eller bygga din egen användning av ugnstorkade lövträ. Använd ek, lönn eller ask när man bygger en möbel ram. Gå med i ramen genom sektione trä i form av en ram med dymlingar, för att säkerställa att träram är säker. Du kommer också att vilja använda trä epoxilim tillsammans med dymlingar. Spännram på plats tills limmet torkat.

2 Använd hörnstenar på ramen efter det doweled och limmas. Skruvblock på plats med en skruvmejsel för att lägga till extra hållbarhet. Använd center ben på ramen för ytterligare stöd, och välja tjocka trä ben i allmänhet att fästa på ramen.

3 Lägg fjädern på ramen. Använd en åtta-vägs hand bunden fjäder för soffor och större stolar. Fäst till botten av soffan med bandet, och slips med snöre upptill och genom var och en av de intilliggande åtta spolar för att förhindra fjädern från att flytta.

4 Bind fjädern tätt till ramen av träet genom att linda garnet runt trä och genom centrum av spolarna, dra tätt så att fjädern är sätet nivå med ramen, ännu inte kan sjunka. Upprepa processen tills spolarna fjäderns är ordentligt fastsatt på ramen. Fäst garn till ramen i starka dubbel- eller trippel knop.

5 Pad ramen nästa. Använd hög densitet polyuretanskum insvept i Dacron för stoppning, eller välj våren ner spolar som är mellan stoppningen redan. Detta lägger till stöd och extra stötdämpning.

6 klä möbler sist, genom att använda materialet i ditt val i färg och mönster som är enligt dina önskemål. Välj en grövre material för soffa kuddar, såsom tätt vävd polyester eller bomull och rayon med acetat, för en mjukare tyg.

7 Har tyget före stora efter mätning möbler, eller använda två till tre varv av tyg per möbel, och skär tyget med klädsel sax, efter att ha tagit mätningar. Nåla fast tyget på plats med klädsel stift medan draperad över möblerna för att få en uppfattning om rätt storlek. Klipp bort överflödigt tyg bort.

8 klä baksidan av möbler, dra tyget tätt efterhand. Staple tyget på sidorna i ramen av möbler, med en häftpistol, dra tyget tätt när du går upp. Se till att tyget inte gäng i sektioner, och föra över till andra sidan och fortsätta häfta hela. Gör armar sist trimma bort överflödigt material och stapelvara i stället.