XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man bygger Steg för en hund att få på en säng


Hundar vilar naturligt i förpackningar och oftast välkomnar möjligheten att dela säng med sina ägare. Mindre, äldre eller handikappade hundar, dock kanske inte kan hoppa på eller av en säng och kan skada sig när man försöker. Försök att böja sig ner och lyfter en hund på en bädd kan orsaka ryggsmärtor för ägaren. En liten trappa kan hjälpa din hund komma till sängen på ett säkert och enkelt.

Instruktioner

1 Skär en 8-by-12 rektangel av båda sidostyckena, genom att använda en handsåg. Skär 12-tums sidor från 19¾-tums sidor och 8-tums sidor från 15-tums sidor.

2 Sand alla trä bitar för att göra dem mjuka.

3 Montera trappan för att verifiera att bitarna passar ihop bra. Placera de två sidorna, långsidan nedåt på en plan yta 30 inches isär. Placera stammarna på plats över de två sidostyckena, vinkelrätt mot marken. Placera trappstegen på plats över de två sidostyckena, parallellt med marken. Placera locket på plats över hela baksidan av sidostyckena. Markera eventuella ojämnheter, och såg eller sand brädorna att rätta måtten vid behov.

4 Limma skivorna på plats med trälim och låt den torka ordentligt.

5 Markera placeringarna av skruvarna När trapp bitarna passar ihop bra, sedan borra 5/8-tums skruvhål genom dessa markeringar. Skruva brädorna på plats med hjälp av en skruvmejsel. Säkra varje stam och trampa på plats med tre jämnt placerade skruvar på varje sida. Fäst bakstycket till sidostyckena med fyra jämnt placerade skruvar på varje sida.

6 Brush bets - eller primer, sedan måla - på trappan för att förbättra deras utseende och för att skydda trappan från fukt. Låt fläcken eller färgen torka innan du fortsätter.

7 Center en rektangel av matta på varje slitbanan och häfta det på plats. Mattan kommer att ge dragkraft, förhindra ditt husdjur från att glida på trappan.