XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Tegel eldstäder komplettera alla hem inredning, och skapa en mysig och inbjudande atmosfär i alla rum. Bygga din egen eldstad kommer att spara hundratals dollar över att anställa en professionell, och uppgiften är lättare än du kanske tror. Med bara en helg värde av hårt arbete, kan du bygga en underbar tegel eldstad som kommer att vara en kröna knutpunkt för ditt hem. En gör-det-själv-projekt som att bygga din egen eldstad är en tillfredsställande och man kan säga rolig uppgift.

Instruktioner

Hur man bygger en egen Brick Fireplace

1 Markera måtten på spisen mot väggen och fotavtryck den öppna spisen på golvet, med hjälp av målartejp.

2 Skär metall ribba med en mattkniv för att passa in i målartejp, så dimensioner spisen täcks både mot väggen och på golvet. Ta bort målartejp.

3 Nail metall ribba in i väggen och golvet med hjälp av vanliga eller gips naglar.

4 Blanda murbruk enligt förpackningens anvisningar, som varje märke av murbruk skiljer.

5 Applicera ett lager av murbruk (1/2 till 1 tum tjock) med en murslev till varje tegelsten innan du lägger den. Bygg ett baslager, så fotavtryck av spisen är täckt, om tegel ca 1/2 till 1 tum isär. Använd handen för att jämna ut murbruk mellan tegelstenarna vid behov.

6 Fortsätt mortaring och om tegelstenar i lager, så att du långsamt bygga uppåt. Fortsätt byggnaden förrän spisen är byggd för att de mått du önskar. Eldstäder är vanligen två till fyra fot höga, beroende på deras estetiska förhållande till höjden av taket.

7 Torka bort överflödigt murbruk.

8 Om metallribba är synlig i någon plats på kanterna av eldstaden, täck med ett skikt av injekteringsbruk. Låt eldstaden torka helt, omkring 48 till 72 timmar, beroende på märke, innan du tänder en eld.