XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man använder kopparsulfat för att döda trädrötter


En trög toaletten kan vara ett av de första tecknen på att ett träd rotsystem växer in i avloppsledningen. Den smart drag skulle vara att ringa en rörmokare för att säkerställa att dina misstankar är korrekta. Om trädrötter är den skyldige, kommer en behandling av kopparsulfat till det drabbade området leverera ett dödligt slag mot rötterna. Kopparsulfat kommer inte att döda hela trädet, men eftersom den dödande medlet är inte i stånd att röra sig genom trädets rötter.

Instruktioner

1 Häll 1/2 kopp medelstora kopparsulfatkristaller i toaletten. Spola kristallerna och vänta 10 minuter. Spola en andra ansökan i toaletten.

2 Avsluta huset för resten av dagen för att förhindra inandning av rök. Öppna fönster för att möjliggöra luftcirkulation när du återvänder.

3 Spola toaletten för att se hur det fungerar. Det tar i allmänhet flera tillämpningar av kopparsulfat för att förbättra VVS och döda träd rötter.

4 Applicera kopparsulfat varje dag i två veckor. Du kan behöva vänta på de döda rötter att bryta av trädet för att se förbättringar i toaletten spolningskapacitet.

5 Spola kopparsulfat i toaletten varannan månad för att se till rötterna växer inte tillbaka.

Tips

  • Använd kopparsulfat i septiktankar att döda trädrötter.
  • Undvik att placera kopparsulfat i badkaret eller sjunka. Det kommer att förstöra rören.