XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur att täcka halv trappa register


Golv register är vanliga i hus som används tvingas luft för uppvärmning och kylning. Enligt en studie utförd av California Energy Commission om fullständigt stänga register i oanvända rum, kan det finnas lite eller faktiskt negativa energibesparingar. Dock kan det vara nödvändigt för att täcka en halv våning register som kan ha en trasig eller saknas spjäll för att reglera luftflödet till en viss plats. För syns skull, vill du inte att bara kasta en Stephen King roman hälften av registret. Med hjälp av ett par husgeråd, kan du täcka hälften av ett register golv utan att någon någonsin veta.

Instruktioner

1 Ta bort golvet register från golvet. I många fall är inga verktyg krävs och du kan enkelt dra registret ur golvet efter försiktigt bända med en skruvmejsel. I andra fall kan du behöva skruva ett par skruvar i registret för att få tillträde.

2 Skär en bit aluminiumfolie som täcker lite mer än hälften av undersidan av golvet register. Du kommer att vilja lämna tillräckligt överskott folie så att du kan fästa folien till registret form.

3 Fäst bit folie på undersidan av registret med hjälp av tejp. Folien bör täcka upp halv av registret yta.

4 Sätt registret tillbaka till sin plats på golvet och var noga med att inte skada bit folie som du har anslutit. Inspektera kanterna så att du inte kan se någon folie eller tejp som sticker ut från kanterna. Om någon är synlig, ta bort registret och göra nödvändiga justeringar.

5 Kör din värme och kylsystem som vanligt och med jämna mellanrum kontrollera att ditt omslag är fortfarande intakt.