XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Högst betyg Dammsugare utan påse


Påslösa dammsugare har vuxit i popularitet med dess kraftfulla motoralternativ och utbud av rengörings bilagor. Flera testorganisationer som konsument Rapporter placera resultaten av de tester avseende påslösa dammsugare och dra även om kundfeedback för en expanderad vy av vakuum förmågor. Aktuella påslösa vakuum alternativ på marknaden är lika populär som de versioner som utnyttjar påsar.

Kenmore Progressive 36932

Kenmore Progressive 36932 är en upprätt påslösa avsedd för hårda eller kala golv, mattor och mattor. Med en roterande borste och ytterligare verktyg, är denna modell också utrustade för att rengöra möbler, gardiner, trappor och stoppning. Den sysselsätter Inteli-Clean teknik som gör det möjligt för användaren att känna området är ren när LED-lampor ändra färg. Några nackdelar med denna modell är dess 20-lb. vikt och svårighets rengöring kanter och nära väggar. Den beräknade kostnaden för denna modell är $ 220.

Dyson DC25

Dyson upprätt modell DC25 är prissatt till ca $ 550. Detta bagless modell anses exceptionellt för sin rengöringsförmåga, manöver kapacitet och ombord verktyg; men det anses vara för högt. Dyson är känd för sin kulformade gångjärn som möjliggör för maskinen att flytta runt hörn, möbler och andra hinder enkelt och det utnyttjar en kraftfull 12-amp motor.

Hoover 5507-900 Elite Auto-Rewind påslösa

Detta Hoover bagless upprätt modellen har en påslösa kopp som tömmer från botten av maskinen, ett högeffektivt partikelluft (HEPA) filter som tar bort allergener och bär en livstidsgaranti aldrig behöver bytas ut, en 12-amp motor och är utformad med en 14 ½ tum rengöringsbredd. Denna modell har också en höjdjustering för att passa olika typer av golv från mattan till kala golv, en 24-fots sladd som spolas med ett tryck på en knapp och en sträcka slang för att nå trånga eller höga punkter. Den är också utformad med en strålkastare som ger tydlig visning under möbler, utrustad med ett motordrivet verktyg speciellt för sällskapsdjur hår, bilagor och en motordriven borste. Hoover är prissatt till cirka $ 139,99, kommer med en 1-års garanti och väger 18 pund. Denna modell anses tungt, men det är önskvärt att personer med allergier.

Bissell 5770 hälsosamt hem utan påse Upprätt

The Bissell är utformad med multicyclonic teknik som tar bort allergener och smuts under dammsugning processen. Den har också ett HEPA filtreringssystem som gör anspråk på att eliminera 100 procent av pollen, mögel och dammkvalster och 99,9 procent av sällskapsdjur ilska, och det renar luften medan dammsugning. En speciell antimikrobiell beläggning stoppar bildningen av odörframkallande mögel, mögel och bakterier. Denna modell är prissatt till en beräknad $ 239,99 och också kommer med bilagor och använder en 12-amp motor. The Bissell 5770 är idealisk för konsumenter med allergier och känslighet för sällskapsdjur ilska.