XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hampton Beach Style Inrednings Idéer


Dekorera insidan av en av de Hamptons "många elegant och expansiva havet hem kräver blandning visuellt kraftfulla nautiska element med mer nedtonade, modern amerikansk stil. The Hamptons är ett notoriskt exklusiv kluster av kustorten städer och byar som pricken den östra stranden av Long Island i New York. Som designer och Hamptons husägare James Huniford konstaterar bör ett bra mål för att dekorera vara att sträva efter en amerikansk look utan att vara alltför "Americana" eller kitschy.

nautiska nödvändigheter

För att ge invändiga utrymmen med en distinkt Hamptons "strand-stil, förse dem med nautiska och antika bord, stolar, kistor, stolar och andra objekt. Dessa dekorelement, till skillnad från väggar och konstverk, bör ge invändiga utrymmen med en subtil kust- eller "Beachy" tema, vilket kommer att bidra till att upprätthålla någon mening att du är vid havet utan att vara alltför betungande.

Möjliga alternativ är att hänga upp ett par trä åror, med hjälp av en stor, antik ångbåt eller fartyg trunk som ett soffbord eller bänk, och i allmänhet, med hjälp av vide och kolonial stil, såsom ving tillbaka och Windsor stolar. Enligt House Beautiful, kan du även lägga till en touch av subtil nautiska till Hamptons hem genom att sätta upp en sval, gråfärgade trim runt taken i sina rum, eftersom dessa funktioner pryder vanligt yacht interiörer och kan hjälpa tie rum tillsammans.

vägg~~POS=TRUNC

Även i en typisk kust stuga du överväga oceanen blå eller kritstreck väggar, som efterliknar de färger och mönster i havet, för en mer detaljerad bild, hålla fast vid en fast, neutral färg för väggar. Djärva färger och mönster kommer att göra insidan av din strand hem i Hamptons visas skrikig och rörig, särskilt när du börjar att införliva uppseendeväckande kust objekt i din inredning. Ett alternativ, som Huniford rekommenderar är att använda en benvit nyans som han kallar "dimmig sommar tjut", som har inslag av grönt och grått. Dessa typer av neutrala toner fungerar bra som bakgrunder för nautiska och antika föremål, eftersom de skapar kontrast.

konstverk

I stället för att hänga upp förutsägbara delar av kust konstverk, såsom målningar av segelbåtar och hav scener och utskrifter av snäckor och måsar, underhålla förfining i Hamptons stranden hem genom att utnyttja delar av mitten av århundradet modern konst. Huniford valde att sätta upp litografier från det abstrakta konstnären Robert Rauschenberg, som, samtidigt som en tillgivenhet för "pop" konst, används ofta bisarra medel för att producera det, såsom applicering av färg på däcket av en bil och kör över arbetsytan. Om skulptur är mer din starka sida, överväga några av de verk av Richard Serra - eller liknande bitar - som ofta består av oregelbundet formade bly eller stålkonstruktioner.