XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Gun Safe Information


Gun kassaskåp rekommenderas som det rätta sättet att lagra vapen när de inte används. En bra pistol säker skyddar mot inbrottstjuvar, brand och obehörig åtkomst till skjutvapen. Gun kassaskåp allt från små som kostar flera hundra dollar upp till de som kommer att hålla en samling av dussintals vapen och kostar flera tusen dollar.

Heavy Gauge Steel

Tung gauge stål är bättre än tunn. Det tar men ögonblick att skära in i sidan av en säker som använder tunna skivor av stål för skydd. En tyngre gauge stål är mindre sannolikt att ryckas med av en opportunistisk inbrottstjuv som märker säkert efter att ha brutit in i hemmet.

Betryggande

Säkra en säker på väggen eller golvet är avgörande för att hålla dina vapen skyddas. En hand dolly kan lätt gå ännu en tung säker, men om golvet i säkert är bultad till reglarna som håller upp hemmet, då det inte kommer att flyttas utan större ansträngning.

Plats

Leta upp en säker där det inte är synligt för passerande ögat. Det bör vara i ett hörn, med stora objekt såsom tvättautomater eller kylskåp på andra sidan. Detta försvårar möjligheten för en inbrottstjuv har utrymme att arbeta på att bryta in i kassaskåp. Varje försening i tid för honom ger polisen mer tid att svara på ett larm.

brand~~POS=TRUNC

Ingen pistol säkert är brandsäkra, men de kan göras brandsäkra. Blad rock är den normala invändig isolering som ger brandskydd. Undersök säkert att se att blad rock täcker hela inredningen utan luckor så att värmen att tränga in.