XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

En plåttak kan pågå 30 år eller mer, jämfört med de vanliga 12 till 20 år av spåntak. För att lägga till sitt överklagande många tak komma med garantier som varar upp till 50 år, och några hem försäkringsbolag erbjuder rabatter så hög som 35 procent till husägare med plåttak.

Planera

Inköp och installation av ett plåttak systemet kommer att spara pengar, men du bör vara beredd att spendera mer på de initiala avgifter för inköp och installation av taket själva systemet. Medan priset kan vara mer, kommer det att pågå dubbelt så lång tid, vilket gör det mer kostnadseffektivt.

Olika varianter av plåttak kommer också att variera i pris. Välj material som inte bara är stark, men också att uthärda din lokala klimatet. Till exempel, vissa plåttak, såsom stenbelagda stål sort, tål vindar upp till 120 km / h, vilket gör dem idealiska för områden med kraftiga vindar. Samtidigt galvaniserade sorter stål erbjuder bland de högsta brandsäkerhets betyg, vilket gör dem idealiska för platser under hög risk för pensel eller skogsbränder.

Installation

Installera ett plåttak är inte ett jobb för en gör-det-själv nybörjare. Det kräver kunskap om metallen som arbetat med tillsammans med de verktyg och tekniker som krävs för installation.

Innan du börjar måste du veta ytor av ditt tak. Professionella takläggare kommer att hänvisa till bilder av ett tak i kvadrater; en kvadrat är lika med 100 kvadratfot tak.

När du vet hur många rutor som krävs för nytt tak, kan du köpa den önskade taksystem. Plåttak system levereras med en bruksanvisning. Instruktionerna kommer att berätta om du kan installera nya plåttaket över den befintliga tak, eller om det gamla taket måste rivas bort först. Det kommer att varna dig om vad som väntar med temperaturvariationer samt ventilationskrav. Det kommer också att berätta om du behöver använda filt papper eller en polymer underlag under plåttaket. Varje taksystem varierar i sina krav och installation --- så det är viktigt att följa alla instruktioner.

Dessutom, innan du köper din nya taksystem, läsa det finstilta. Se till att din nya plåttak kommer med rätt startband, kantbitar, hylsor och hållare som passar. Inte blanda och matcha metall takläggning varor eller utrustning för att spara pengar - vara säker på att få allt från samma tillverkare. Detta kommer att säkerställa en perfekt passform och kommer att hindra dig från tömning din garanti och slösa tid och pengar.