XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Bubbelplast isolering har vuxit i popularitet under de senaste åren eftersom det är en låg kostnad alternativ till traditionell isolering. Bubbelplast som en isolator kommer i många former, inklusive grundläggande bubbelplast som används för förpackning, folie belagd bubbelplast och folie, bubbelplast och plast kombineras i varje rulle. Ju tjockare bubbelplast blad, desto bättre isolering materialet kunna ge. Denna typ av isolering har flera fördelar.

strålnings~~POS=TRUNC

Ett av syftena med någon isolering är att isolera hem från yttre väderförhållanden, inklusive höga värmetemperaturer. Bubbelplast isolering med en aluminiumbeläggning har en 97 procent förmåga att reflektera strålningsvärme, vilket möjliggör endast en 3 procent värme utnyttjandegraden. På platser där sommartemperaturer når över 100 grader, denna typ av isolering ger större kylningskapacitet av luftkonditioneringar och träsk kylare.

skadedjur

Bubbelplast isolering används det ger en barriär mot gnagare och insektsangrepp. Detta eftersom de flesta bubbelplast isolering har flera lager av både folie och plast som gör det svårt för skadedjur att bo i eller resa genom. Installation av isoleringen så att det inte finns några luckor runt kanterna och upprätthålla det på ett konsekvent sätt säkerställer den långsiktiga förmågan hos bubbelplast för att verka som ett skadedjur avskräckande.

Installation

Medan många former av isolering kräver speciella verktyg för att installera, kräver bubbelplast isolering endast enkla hushåll verktyg i installationsprocessen. Den bubbelplast själv kan skäras med sax eller en mattkniv och kopplar den till de vanligaste ytor kan göras med en häftpistol. Dessutom, för vissa husägare som använder bubbelplast packning utan folie isolera sina fönster. Bara dimma fönsterytan med vatten och tryck på bubbelplast till fönsterglaset och bubbelplast griper glaset och det finns inget behov av någon ytterligare lim.

Ansökan

Till skillnad från vissa andra typer av isolering, kan bubbelplast användas i många tillämpningar. Lindade runt rör på vintern, kan det förhindra frysning och rör skador. Används som ett isolerande material för varmvattenberedare, kan bubbelplast minska energiförlusten av apparaten, och därigenom minska varmvattenberedare kostnader i hemmet. Bubbelplast isolering är också vanligt förekommande på vindar, i kryputrymmen, väggar, på undersidan av tak- och i växthus för att bibehålla temperaturer.