XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Fördelar med konkreta Utsida på hus


Ett konkret hem exteriör är en typ av hem isolering och sidospår gjord av konkreta former. Det finns ett brett utbud av tillgängliga design och stil val för betong exteriörer, och det är oftast omöjligt att säga att hemmet använder betong alls. Det finns många fördelar med att använda konkreta exteriörer inklusive väder och motstånd katastrof, energibesparingar och designalternativ.

Väder och katastrof Resistent

Det fina med betong är att det är mycket motståndskraftig mot väderförhållanden som kan skada andra hem exteriörer. Enligt Concrete Homes North Carolina, har en konkret yttre 400 pounds av styrka per fot (en trä exteriör har bara 80 pounds av styrka per fot). Detta resulterar i större styrka under orkaner, tornados, hårda vindar och andra förhållanden som kan förstöra andra hem "exteriörer. Termiter kan inte skada betong eller ens gräva igenom den för att nå material under betong exteriör. Betong brinner inte och kommer att stå stark genom brand.

Design

Vissa människor kan vända sig bort från betong eftersom de tror att konkreta exteriörer är utilitaristiska och ful. Detta är dock inte längre fallet. Konkreta exteriörer kommer i en mängd olika färger och stilar. Det är möjligt att skapa varje önskad utseende för det yttre av ett hem och ändå behålla fördelarna med betong exteriörer.

låter Resistent

Konkreta exteriörer har inre styrka och isolering, som resulterar i ett nästan ljudisolerade hem. Enligt Konkreta Homes North Carolina, användningen av en konkret yttre kan minska trafiken ljud, granne ljud och gatuljud med upp till åttio procent jämfört med andra yttre material såsom trä eller vinyl. Detta är idealiskt för bostäder byggs nära tillsammans på mindre partier.

Underhållskostnad

Med konkreta exteriörer, det finns få underhållskostnader. Med trä, vinyl och andra utvändiga material underhåll är ett problem. Husägare måste reparera formade områden, byt skadade delar och även ersätta ruttnade delar av väggarna. Med konkreta ingen av dessa underhållsarbeten krävs eftersom betong är hållbart och starkt.

energibesparing

På grund av den tjocka, isolerade natur konkreta exteriörer, är energibesparing ett fördelaktigt resultat av detta material val. Konkreta exteriörer förhindra värme från att nå i hemmet under sommaren och de hjälper till att hålla isiga vintertemperaturer under kalla månaderna. Enligt Concrete Homes North Carolina, är det möjligt att spara upp till 60 procent på elräkningen jämfört med trä exteriörer och ramar.