XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Fördelar med Bubbelplast isolering


Även bubbelplast är allmänt känd som ett sätt att skydda ömtåliga föremål när du skickar lådor, har det också använts för att isolera växthus i årtionden. Det kan också användas för att isolera vindar eller fönster av familjehem på nästan hälften av kostnaden för traditionell installation.

Hantering / Installation

Gör-det-självare har ofta lättare att använda och klippa bubbelplast till den storlek de behöver. Bubbelplast är praktiskt taget viktlös när sprida ut till ark, jämfört med andra former av isolering. Skära den till storleken och formen du vill ha är en fördel när man har oregelbundet formade fönster.

Temperaturkontroll

När kallare objekt är nära, gravitates värme mot det. Detta är ofta fönstret. Windows som inte är isolerade är härjas av kylan utanför. De ersätter värmeförlusten genom att suga den varma luften ut ur rummet i glaset. Styra strålningsvärmeöverföring har visat bättre resultat i bubbelplast än traditionell isolering. Det minskar värmeräkning genom att hjälpa till att behålla värmen i ditt hus mycket längre. Molekylerna av luft inne i bubblan är i ständig rörelse. Molekyler inte överföra temperaturer från en till en annan. Det kan även användas för att svepa kalla artiklar för att hålla dem kalla längre.

Säkerhet

Som andra former av isolering kan vara mer gynnsam för mögel, svamp och mögel, är bubbelplast inte. Det eliminerar familjens risk för sjukdom på grund av exponering för mögel och svamp partiklar. Gnagare och insekter inte inspirerad att skapa bon i bubbelplast som de är i mjukare former av isolering. Din familj undviker sjukdomar som gnagare kan bära och överföra. Dina fönster är skyddade eftersom bubbelplast inte kommer att orsaka repor.

Pris

Bubbelplast är billigare än traditionell isolering. En 60-fots rulle Bubbelplast hos återförsäljare som Home Depot och Lowes kommer att kosta dig runt $ 15, medan du kan betala dubbelt så mycket för samma mängd traditionell isolering. Det kan lätt tas ner efter de extrema väderårstiderna och återanvändas nästa säsong, vilket gör det mer god investering. Dess mångsidig användning bidrar också till värdet av bubbelplast som traditionell isolering kan inte användas för att skydda växter från drastiska temperaturförändringar, kan användas som solfångare när de används för att täcka pooler och kan även skydda dina bilfönster från is medan du sover på natten.