XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Flea & Tick Killers för varvet


Loppor och fästingar inte bara är till besvär för ditt husdjur, men kan också orsaka hälsoproblem. Behandla ditt husdjur är bara det första steget. Du måste också behandla loppor och fästingar i din trädgård och en spray är ett effektivt behandlingsalternativ.

kommersiella Killers

De flesta kommersiella loppor och fästing spray innehåller fosfororganiska insekticider. Denna tillsats dödar loppor och fästingar genom att orsaka avbrott i varelser "nervsystem. Även om de är effektiva på att döda loppor och fästingar, kan de också utgöra en hälsorisk för dina barn och husdjur.

hemlagad Val

Eteriska oljor är ett alternativ till de kommersiella sprayer på marknaden. Även om de inte dödar loppor och fästingar, eteriska oljor stöta bort dem. För loppor väljer pepparmynta eller rosmarin eteriska oljor. För fästingar, välj lavendel eller citronella. Oljorna kan sättas till vatten och sedan sprutas på din gård.

Alternativ till Sprayer

Om du föredrar att inte använda spray alls, kan du välja en alternativ metod. Ett alternativ för loppa behandling är nematoder. Dessa små maskar foder av larver av loppor, hålla loppor "nummer i schack. En annan effektiv behandlingsmetod klipper ditt gräs. Både loppor och fästingar använder långa grässtrån att vänta på sin värd att gå förbi. Att hålla gräset kort hjälper till att hålla dem i schack.