XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

DIY franska land målade möbler


Franska land inredning blandar elegans med en bekväm, slitna looken genom att kombinera eleganta möbler linjer med pastellfärger och nödställda finish. Vrid traditionella antikviteter eller loppis fynd i franska land bitar genom att måla trämöbler med hjälp av ett bekymrat fullföljande. Håll färger ljus och luftig, med hjälp av pastell, vita eller krämer. Om du känner dig obekväm måla dina möbler, jakten på saker kvar ut på trottoaren för att öva på innan du åta sig att lackering dina möbler.

Instruktioner

1 Använd 80-grit sandpapper att slipa ner möbler för att ta bort föregående yta eller måla på pjäsen. Använd mjuka, jämna slag i riktning mot träfibrerna för att ta bort målet utan att skada träet.

2 Använd ett vakuum för att städa upp allt damm från slipningen. Använda ett fästverktyg och sug upp damm kvar på ytan av möblerna.

3 Bidra till de nödställda utseende färdiga verket genom att skapa några hack, stötar och märken på möblerna yta. Med hjälp av en hammare, knacka försiktigt på trä för att skapa ett varumärke. Borsta armar och ben försiktigt med en stålborste. Håll extra slitmärken till ett minimum som franska land konstruktion fortfarande ska ha en elegant känsla.

4 Måla möbler med en ljusa, matt färg lämplig för inomhusbruk. Måla i långa, även stroke med träets ådring. Låt färgen torka och applicera ett andra skikt vid behov.

5 Täck torra, målade ytan med en trä glasyr i en färg som kontrasterar till den ursprungliga färgen. Med hjälp av en ren pensel, måla ett tunt lager av trä glasyr med hjälp av tunna, även stroke. Använd tillräckligt glasyr att lägga glans och skapa en ljus färg, lämnar färgen något synligt under glasyr pälsen. Låt glasyren torka helt.

6 Lägg lidande för möbler av slipning bort virket glasyr i områden där möblerna naturligtvis skulle visa var. Sand med korn av trä med en 220-slippapper. Sand områden runt dörrhandtag, gångjärn, möbler kanter och den övre ytan. Suga upp eventuellt damm.

7 Använd en ren, torr pensel för att avsluta pjäsen med en tydlig tätningsmedel. Tätningsmedlet hjälper till att bevara integriteten av pjäsen, hålla markerna och märken där du vill ha dem och samtidigt skydda bit mot ytterligare slitage. Måla med långa, jämna slag i riktningen av träfibrerna.