XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Det bästa sättet att rensa ett badkar Drain


Om ditt badkar backar upp med vatten, är en träsko sannolikt problemet. Hår, tvål avskum och annan smuts ansamlas i badkaret avloppet och hindra vatten från att rinna igenom ordentligt. Du kan ringa in en rörmokare eller använda ett kommersiellt drain renare, men rörmokare är dyra och dränera städare är inte miljövänliga. Det bästa sättet att rensa ett badkar avlopp är med naturliga och billiga produkter.

Instruktioner

1 Ta bort avloppslocket. Beroende på vilken typ av avlopp du har, kan du behöva en skruvmejsel för att lossa ett par skruvar som håller den på plats. Andra brunnslock helt enkelt vrida eller lossna.

2 Räta ut en tråd klädhängare. Sticka den insidan av dräneringshålet och långsamt flytta runt. Dra ut så mycket gunk som möjligt. Detta kan vara allt som är nödvändigt för att bli av täppa. Ha en plastpåse praktiskt att göra sig av med dina resultat.

3 Ta bort så mycket vatten från badkaret som du kan om avloppet fortfarande igensatt, häll sedan 3/4 kopp bakpulver i hålet omedelbart följt av 1/2 kopp vit vinäger. Snabbt koppla avtappningshålet med en avtappningsplugg eller trasa. Ättika och bakpulver kommer att bubbla och det är viktigt att hålla blandningen instängda i avloppet att lossa täppa. Tillåta ättika och bakpulver för att arbeta inne i avloppet i minst 30 minuter.

4 Fyll en stor gryta med en liter vatten och föra den till en koka medan du väntar.

5 Ta bort avtappningspluggen och häll långsamt varmvatten ner i hålet. Var ytterst försiktig så att du inte plaska hett vatten på din hud.

Tips

  • Det kan kräva mer än ett försök med ättika och bakpulver för att helt rensa avloppet.
  • Om det efter flera försök, badkaret är fortfarande säkerhetskopieras, kan täppa vara längre ned i rören och kräver professionell uppmärksamhet.