XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Det bästa sättet att hänga nypa veckade draperier


Nypa veckade draperier lägga till en enkel men dramatisk känsla i alla rum. Dessa kraftiga gardiner blockera en hel del solljus när den är stängd, vilket kan spara pengar på dina energikostnader och sent på eftermiddagen eller tidigt på morgonen reflexer. För att korrekt hänga nypa veckade draperier, kan du behöva spendera lite mer än du skulle göra om du skulle hänga platta draperier. Men slut utseende är värt det.

Instruktioner

1 järn dina draperier. Detta kommer att bidra till att försäkra att dina krokar kommer att placeras jämnt över draperier.

2 Lägg gardinen baksidan upp på ett bord eller på golvet. Rak toppen av gardinen så det är upplagt så rak som möjligt.

3 Placera draperi krokar i gardinen genom att sticka hål i centrum av ett veck med den vassa änden av kroken. Du behöver en krok om var fjärde veck, för standard nypa-veckade draperier, och en vid varje ände av draperi panelen.

4 Mät dina krokar när du placerar dem i gardinen. De bör vara nivå på varje veck. Om krokarna inte placeras i duken på samma nivå, kommer din draperier inte hänga på rätt sätt.

5 Häng din draperier på gardinstång, en krok i taget. Om du använder en travers stång sätter varje krok i ett av bäraren flikar som glider över stången. Kolla ner i draperier att se till att de hänger jämnt.

Tips

  • Om du använder omtag för dina gardiner, installera dina krokar på väggen för omtag omkring två tredjedelar av vägen ner gardinlängd.
  • Draperi krokar kan också användas för att lämna dina gardiner från stora ringar som glider över en rundstav; ringarna kommer att ha ett litet öga vid botten där för att infoga krokarna.