XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Bakterierna Killing Egenskaper hos björnbär


Även känd som björnbär, björnbär växer på käppar efter den första frosten, under det andra året. När plockas, lossnar själva frukten från sockerrör helt. Alla björnbär, inklusive marionberries, boysenberries och loganbär, ge näring som också, som forskare fortfarande utforska, kan ha starka anti-bakteriella egenskaper. Björnbär är också kraftfulla antioxidanter som innehåller mycket fiber och rik på C-vitamin, som båda kan hjälpa kroppen att döda bakterier.

ellagsyra

Björnbär utgöra en källa för ellagsyra, en förening som reglerar frisk planta tillväxt och avskärmar växten från infektion. Inom björnbär växt, försvarar ellagsyra mot utländska agenter och cancerframkallande kemikalier, vilket gör dem inaktiva. Den ellagsyra vistas i frukten av björnbär kan konsumeras av människor när de kombineras med fruktens socker för att bilda en ny vattenlöslig förening som kallas ellagitannin som ytterligare metaboliseras i tarmen. Enligt studier som citeras av Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, har ellagsyra visat sig vara en stark antioxidant. Dess antivirala och antibakteriella egenskaper arbetar också för att främja en sund celltillväxt för människor.

antocyaniner

Antocyanin pigment ger björnbär sin robusta färg. Antocyanin pigment är en typ av flavonoid förening som inte bara upprätthåller eller ändrar en växtens färg med tiden, det kan också ge dietary antioxidants samt antiinflammatoriska och antibakteriella stöd för människor. Även om forskningen för alla flavonoidföreningar är ofullständig, har deras fördel är väl offentliggöras av den "franska paradoxen", eller betydligt lägre kranskärlssjukdom i människor som regelbundet dricker flavonoider i rött vin. Ytterligare systematisk studie kommer inte bara att kvantifiera mängden flavonoider föreningar i livsmedel men också isolera i vilken utsträckning som de har riktat den antibakteriella laddningen hos friska personer är kända för att konsumera livsmedel med rika färger som tillhandahålls av antocyaninfärgning pigment.

Askorbinsyra (vitamin C)

Med varje kopp färska björnbär kommer så mycket som 30,2 mg askorbinsyra, en väsentlig förening för frisk celltillväxt. Från och med 2009, kan en kopp björnbär ger en tredjedel av den rekommenderade kosten intaget av vitamin C för vuxna män. Askorbinsyra syntetiserar kollagen i blodkärl, ben, ligament och senor. Askorbinsyra hjälper också kroppen att omvandla fett till energi och hjälper syntetisera signalsubstanser i hjärnan, vilket kan påverka humöret. Askorbinsyra antioxidativa egenskaper har antibakteriella effekter också förhindra fler kroniska sjukdomar som skörbjugg, som är svår C-vitaminbrist. Studier visar att hälsosamma nivåer av vitamin C försvara kroppen från cancer, catarcts, koronar hjärtsjukdom, gikt, bly toxicitet och stroke.