XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

För skojs skull eller för praktiska ändamål, kan du använda bubbelplast i en mängd olika sätt. Från leverans till praktiska skämt, här är några idéer om vad man ska göra med bubbelplast runt ditt hem och på kontoret.

praktiska användningar

Bubbelplast kommer oftast in i våra liv genom sändningar mottagna i vårt hem eller kontor. Lagra dina mottagna bubbelplast i en låda för att återanvända dina egna fraktändamål, för att spara på förpackningsmaterial kostnad. Det är svårt att komma på några andra användningsområden förutom att det emellertid kan användas för ett antal olika syften.

Bubbelplast kan skydda juldekorationer eller andra ömtåliga föremål under förvaring: Simply täcka objektet löst i wrap för att skydda den när den inte används. Använd bubbelplast för att skydda ömtåliga föremål när du flyttar också. Placera ett lager av det mellan plattorna eller använda den för att linda glasögon eller andra ömtåliga föremål. Det kan användas som fyllmedel i lådor, för att förhindra föremål från att röra sig, även om inget bräckligt finns i förpackningen.

Skydda utomhus växter på vintern genom att linda sina krukor med bubbelplast som isolering. Bubbelplast kan också användas som en make-shift koozie för kalla drycker genom att linda den runt en burk eller glas.

För att förhindra toalett kondens klär insidan av toaletten med bubbelplast. Detta kommer att förhindra kondensation eller svettning på utsidan av toaletten under varmt, fuktigt väder.

roliga användningar

För lite kul, rulla en rullande stol över ett stort ark av bubbelplast snabbt att göra en kulspruta som ljud. Använd bubbelplast som stressa genom popping bubblorna, en efter en. Du kan också skrämma medarbetare genom att smyga upp bakom dem och poppar bubblorna också.