XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Antiquing ett badrumsskåp


Antika stilar är inte bara för viktorianska hem. I själva verket kan den antika utseende ger en modern twist till nästan alla hem. I badrummet, kan antiqued skåp förfinas, elegant och fortfarande mycket samtida. I stället för att ersätta en aktuell badrum fåfänga, Refinish det till en antik stil med antikviteter glasyrer. Dessa glasyrer ge någon målade ytan en gammal värld utseende utan större ansträngning. Du hittar dem på de flesta färg- och hårdvara leverans butiker.

Instruktioner

1 Ta bort alla objekt från badrumsskåp och bänkskivor. Placera drop dukar på badrumsgolvet och i en väl ventilerad arbetsplats utanför badrummet. Öppna fönster i badrummet och slå på overhead fläkt för att ge ventilation.

2 Ta bort dörrarna och lådor från badrumsskåp ramen och ta bort eventuellt hårdvara såsom handtag, knoppar och gångjärn med en skruvmejsel. Om du kommer att återanvända hårdvara bitar, placera dem i en plastpåse. Ställ in luckor och lådor på trasa i väl ventilerad arbetsplats.

3 Sand ytan av dörrar, lådor och skåp ramen med 220-slippapper. Sand tills du har tagit bort någon skyddande beläggning och ytan av skåpen är grov.

4 Tvätta skåp med hjälp av en lösning av varmt vatten och TSP. Du hittar TSP i färg- och järnhandeln bredvid färgen. Blanda lösningen enligt tillverkarens anvisningarna på etiketten och tillåta skåpen torka innan man fortsätter.

5 Tape av området där väggen och skåpramen möts med hjälp av en 2-tums bred bård av målartejp. Tejp runt baksidan av lådorna, där lådan ramen möter lådfront, liksom.

6 Stryk ett tunt lager av en sidenmatt finish grundfärg med roller och en 3/8-tums tupplur. Använd en 2-tums pensel för att applicera färgen tunna eller svåråtkomliga områden. Låt basbeläggningen torka över natten.

7 Använd en roller med en ¼-tums tupplur att applicera ett tunt och jämnt lager av knaster eller väder glasyr. Applicera glasyr vertikalt och horisontellt och använda precis tillräckligt för att täcka varje del av dörrar, lådor och ram jämnt. Låt glasyren torka två till fyra timmar, beroende på tillverkarens anvisningar. Låt inte glasyr torka över natten, eftersom detta kommer att förhindra glasyr från sprakande.

8 Applicera ett tunt lager av topppälsfärgen. Använd en platt eller satin glans färg för täckskiktet, eftersom en blank färg kommer att vara för tjock för glasyrskiktet att arbeta. Gäller endast ett lager av toppbeläggningen färg och inte ständigt rulla roller under samma avsnitt, eftersom detta kommer att leda till att glasyrskiktet under för att bli gummiartad och klibbig. Sprakande glasyr kommer att börja arbeta inom några minuter från toppbeläggningen ansökan, och baslack kommer att visa mellan stolarna.

9 Låt allt torka i 72 timmar innan ett tunt lager klar skyddsmedel. När den skyddande torkar, sätta tillbaka någon hårdvara och installera om luckor och lådor.